Winter quickies

Flash news !

A nins. Mult. E singura tara in care utilajele de deszapezire raman blocate in zapada. Cand autoritatile nu fac fata folosesc aceeasi scuza penibila: au fost luati prin surprindere.

Da, asa e. Cine pula mea se asteapta sa ninga in Decembrie?!

~.~.~.~.~.~

„Un IMDB taranesc”. Nu asta e scopul articolelor despre filme pe care le-am facut in ultima vreme. Nu imi doresc sa transform blogul intr-un site despre filme. In primul rand, eu nu scriu decat cateva impresii, imediat dupa ce am vazut filmul, din perspectiva unui cinefil, nu din cea a unui critic de film. Daca cineva cauta o impresie sau o abordare accesibila a unui film, articolele mele sunt foarte potrivite.

~.~.~.~.~.~

Imi asum faptul ca va suna gay, oricum o sa scriu un articol si despre obiceiuri pe care ceilalti (sper ca doar prietenii mei) le pot considera gay, asa ca o sa recunosc ca imi place sa merg prin zapada. Ideea e ca un partar se bucura atunci cand calca prin zapada si ii scartaie sub picioare, eu nu ma refer la asta. Eu ma bucur cand merg prin zapada aia de pe trotuare, deja calcata, partial jegoasa. Nu stiu de ce. Din acelasi motiv pentru care voua va place sa va uitati la Maruta. Nu ai niciun motiv sa te uiti la Maruta si totusi o faci.

  1. Soferii se asteptau… Ce., n-ai vazut? Toti soferii aveau pregatite masinile de iarna, aveau roti de iarna puse de la mijlocul lui noiembrie, lanturi pregatite.

    Not! =))

    In tara asta nimeni nu se asteapta sa ninga in decembrie/

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu