Religie si sex

Pentru cei care se asteapta sa scriu despre scandalul sexual de la Patriarhie, vesti proaste : nu imi plac aventurile cu puli in cur, cu atat mai putin cand protagonistii sunt doi preoti.

Povestea mea incepe la ora de religie. Noul profesor, un student la teologie,undeva pe la 1 metru 75,tuns periuta, cu atitudine de mic gangster, incepe sa vorbeasca despre sex.

O sa va imbogatesc si pe voi cu declaratiile cutremuratoare ale profesorului porno. Asta da, titlu de prima pagina in Cancan!

In primul rand am aflat ca de la prea mult sex ( nu stiu cat inseamna asta in structura bisericeasca ), femeile ajung sa sufere de cancer la san. Inclin sa cred ca afirmatia nu este sigura, nici macar daca ii place sa se joace cu dragonul intre gemeni. In orice caz, fetelor, nu va faceti griji.

In alta ordine de idei mi s-a impartasit povestea cuplului credincios care s-a destramat din cauza lipsei de sex. Erau odata doi slujitori ai domnului in Saptamana Mare. Sa le zicem Leonidas si Alina. Leonidas simte ca nu mai merge treaba si ii cere Alinei sa-l satisfaca. Alina ar vrea, ca si ea e neranguita (de la ranga = levier), dar teama de Dumnezeu o face sa-l refuze pe sot, in ciuda amenintarilor acestuia ca va merge la o alta femeie. Leonidas se tine de cuvant si cateva ore mai tarziu se intoarce satisfacut, marturisindu-i nevestii isprava.

Ambii il frecventeaza pe acelasi parinte duhovnic pentru spovedanie de mai multi ani, asa ca el ii cunoaste foarte bine pe amandoi. Povestea spune ca parintele a decis sa o pedepseasca pe Alina cu 10 ani fara Impartasanie, pe motiv ca refuzul ei de a-l satisface pe Leonidas, a dus la destramarea Sfintei Taine a Cununiei, explicand ca femeia maritata nu trebuie sa-si refuze barbatul, indiferent de circumstante si mai ales atunci cand ii sta in putere sa-l opreasca de la desfrau pe loverul latin.

Acum,ce sa zic, eu ascult ce zice Biserica. Numai sotia mea sa nu fi.

In incheiere (si nu glumesc), profesorul ne-a mentionat, cu in zambet strengaresc pe fata 😆 , ca in familia lui, barbatii duc vaporul in port si la 80 de ani.

Doamne-ajuta!

PS: Am scris articolul acesta acum doi ani, dar abia acum l-am gasit in ciorne. Scandalul de la Patriarhie a fost dat uitarii, dar stati fara grija, inca si-o mai iau barbatii in cur pe acolo.

  1. Mie una mi se pare puțin cunoscut… nu știu de ce. 😆

    Oricum, revenire în forță cu subiect ce va aduce multe căutări. 😀

  2. Da, nu stiu care sa intre primul ca sa nu cada serverul… :))

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu