Daca asta iti doresti…

– Te iubesc atat de mult incat nu-mi pasa daca pleci… Sunt fericit atunci cand tu esti fericita, chiar daca asta inseamna sa te pierd.

Nu. Suna frumos si in aparenta adevarat, dar , nu . Cum sa te simti bine atunci cand vezi ca persoana care a fost langa tine isi alinta noua pereche exact cum te alinta pe tine si ca face toate gesturile mici care faceau diferenta in vederea ta, doar ca de data asta nu tu esti beneficiarul? Nu e o minciuna cand spui ca iti doresti ca el/ea sa fie fericit/a, dar niciodata pierderea ta nu se poate echilibra prin fericirea ei/lui.

Iti amintesti uneori cum erai primul lucru la care se gandea de dimineata si ultimul de inainte sa adoarma si acum nu mai e locul tau in mintea si sufletul ei/lui. Te face asta vreodata sa te simti bine? Niciodata. Te lasa rece? Poate ca da. Daca nimic din ceea ce a fost nu a contat pentru tine, de ce ar face vreo diferenta acum? In schimb daca ti-a pasat cu adevarat, nu ii dai niciodata drumul cu adevarat. Poate treci peste si uiti sa te gandesti, dar nu dispare niciodata. O parte din tine s-a schimbat. Nu e vorba de egoism, ai fi impartit totul, doar ea/el a decis sa plece…

Iubim, ne despartim, ne indragostim din nou, dar niciodata nu uitam. Daca ne pasa cu adevarat, de ce ar fi altfel?

Reclame
 1. Chiar nu uitam? Niciodata? Eu zic ca uitam.. uitam detalii, uitam cuvinte, uitam situatii, uitam stari. Uitam multe. Ne amintim doar persoana si cum ea ne-a schimbat. Cand avem senzatia ca nu am uitat, ne confruntam de fapt cu felul in care ne-am schimbat in urma relatiei. Uneori atat de mult incat nu ne mai amintim cum eram inainte.. Si atunci spunem „nu am uitat!”
  Dar incearca sa vezi cate amintiri mai poti aduna dupa niste ani.. trist.

  • Camelia
  • 25 octombrie 2009

  Nu uităm starea de graţiepe care am trăit-o. O mai simţim încă (poate) când aducem din trecut ACEL chip…

  Dacă poţi spune despre o fiinţă, după mulţi ani,fără să stai o clipă pe gânduri, da, am iubit-o…nu, atunci înseamnă că NU ai uitat!

  Detaliile se vor pierde în timp…asta face timpul…şterge…dar urmele din suflet nu pot fi şterse NICIODATĂ!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: