Temerile noastre

Da, tuturor ne este frica de ceva. Fie ca sunt fobii care nu ne influenteaza viata vizibil precum frica de intuneric sau temeri ce duc la impas, fiecare dintre noi se confrunta cu asa ceva.

Imi amintesc cum in copilarie nu puteam dormi dezvelit, stiu ca suna ciudat, dar ma simteam oarecum protejat fiind acoperit, indiferent ca era zi sau noapte. Acum temerile mele s-au schimbat : imi doresc atat de multe de la viata incat cea mai mare frica a mea a devenit gandul ca nu voi putea obtine tot ceea ce vreau. Si nu e vorba de un rasfat, cred ca fiecare dintre noi are vise mai mult sau mai putin indraznete , indiferent daca le arata sau nu. Toti visam la zile insorite la Nisa sau un ceas pe care nu ni l-am permis niciodata, nu?

Trebuie sa recunosc ca nu-mi place sa fiu singur. Oricine se crede „singuratic” se minte chiar si pe sine insusi. Chiar daca pe moment nu poti lega o relatie adevarata cu o fiinta umana, te vei refugia in afectiunea unui catel. Nimanui nu-i place sa stea singur. Gandul de a nu avea oameni carora sa le pese de mine e chiar inspaimantator. Desi sunt atat de atasat de oamenii din jurul meu, niciodata nu spun niciodata, poate ca sentimentul nici nu e in totalitate reciproc si oricum cred ca o parte importanta a vietii mele ar deveni irelevanta daca nu as avea cu cine sa o impartasesc.

Tie de ce iti este frica?

Reclame
    • Stefan
    • 24 octombrie 2009

    Ce pot spune,daca nu te-ai ascunde in spatele unui blog,noi doi am putea fi prieteni ! :)) Tin minte ca mi-era frica sa merg din sufragerie pana la baie.Numaram pana la 5 daca nu ajungeam pana se termina numaratoarea auzeam un ras de vrajitoare care venea dupa mine . Culmea,niciodata nu ma prindea,iar daca n-aveam chef sa alerg numaram pur si simplu mai rar… :-> Vrajitoarea:0 – Eu:1

  1. ” Imi amintesc cum in copilarie nu puteam dormi dezvelit, stiu ca suna ciudat, dar ma simteam oarecum protejat fiind acoperit, indiferent ca era zi sau noapte. ” . Nu suna ciudat , eu nici acum nu suport sa dorm dezvelita din acelasi motiv ( desi am pe cineva langa .. ) :)) so that`s fear nr.1 , nr.2 : sa stau singura in casa, atunci parca toate scartzaie ,toate usile se inchid se deschid! :)) , fear nr.3: sa umblu noaptea prin casa, prefer sa mor de sete decat sa merg pana la bucatarie in caz ca nu am apa langa mine.. eh si lista poate continua. 🙂

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: